Вълнени одеяла от мериносова вълна

1 Продукти
1-1 от 1 продукта

Разгледайте селекцията вълнени одеяла от мериносова вълна, предлагани от Primo Home, специално за любителите на одеяла изработени от естествена материя. Всички мерино одеяла, които ви представяме са произведени от висококачествена 100% естествена фина мериносова вълна. В някои от моделите мерино вълната е комбинирана с камилска вълна за още по-голяма мекота и лукс.

Осигурете си комфорт с вълнени одеяла от мериносова вълна

Нуждаете се от нежно и топло наметало в прохладните сутрини, докато пиете кафе на верандата или докато четете книга в неделните следобеди? Идеалният избор са вълнени одеяла от мериносова вълна! Tе ще ви обгърнат в нежна мекота и ще ви осигурят топлината и комфорта, от които се нуждаете, без да ви натежават или ограничават свободата на движенията ви.

Пълноценният нощен сън е изключително важен за здравето. С вълнени одеяла от естествена вълна Вашият сън ще е по-дълбок, по-спокоен, по-пълноценен, а тялото Ви ще се презарежда на най-подходящата температура, обгърнато от мекота и топлина.

Вълнени одеяла от мерино вълна като покривало за легло

Луксозните вълнени одеяла, които предлагаме, могат да се използват и като стилно покривало за леглото ви. Имаме богата гама луксозни одеяла от мерино вълна в нежни цветове и красив дизайн, които да подхождат и на най-изискания интериор и вкус. Изберете двулицево вълнено одеяло и покажете страната, която ви харесва повече.

Предимствата на вълнени одеяла от мериносова вълна

  • Всички вълнени одеяла, които предлагаме, са изработени от висококачествена фина 100% естествена мериносова вълна
  • Мериносовите одеяла са много меки и нежни към кожата, без да "боцкат"
  • Мерино одеялата бързо затоплят тялото през студените месеци, и бързо го охлаждат, когато навън е топло
  • Мерино одеялата поддържат оптимална телесна температура
  • Нашите вълнени одеяла от мерино вълна абсорбират влагата от кожата, не запарват, създават оптимална среда за здравословен и спокоен сън
  • Мериносовата вълната е антибактериална
  • Нашите вълнени одеяла притежават сертификати за качество: Oeko-Tex® Standard 100, Woolmark®
  • По време на обработката на мериносовата вълна, използвана за нашите вълнени одеяла, не са страдали животни

Мериносови одеяла - изключително меки

Схващането, че всички одеяла от вълна боцкат и са груби към кожата, изобщо не важи за мериносовите одеяла. Мериносовата вълна е една от най-меките и фини разновидности на вълната, което прави всички мериносови одеяла изключително меки и много нежни на допир към кожата, без да "боцкат" и без да дразнят. Това прави нашите вълнени одеяла от мериносова вълна подходящи дори за деликатната и по-чувствителна бебешка и детска кожа. Материята е мека и лека, осигуряваща свобода на движенията.

Нашите вълнени одеяла от мериносова вълна са подходящи за цялото семейство!

Вълнени одеяла от мерино вълна - регулират телесната температурата

Всички вълнени одеяла от мерино вълна абсорбират влагата от кожата, докато спите и създават оптимална среда за здравословен и спокоен сън. Нашите мерино одеяла бързо затоплят тялото през студените дни и поддържат оптималната телесна температура без да спарват. А когато навън е топло, натуралната мериносова вълна има охлаждащ ефект - успешно извежда топлината от тялото, което прави нашите вълнени одеяла от мериносова вълна - перфектната завивка при различни климатични условия.

Нашите мерино одеяла имат хипоалергични свойства

Естествената мериносова вълна контролира влагата и създава суха среда през цялата нощ с оптимална температура, което не позволява развитието на акари, които виреят само във влага и топлина. Антистатичните свойства на естествената мериносова вълна, от която са направени нашите мерино одеяла, отблъскват праховите частици и по този начин предпазват вълненото одеяло от развитието на бактерии.

Размерите на нашите вълнени одеяла от мериносова вълна

Изберете най-подходящия за вас размер от нашите топли и луксозно меки вълнени одеяла от мериносова вълна:

www.primohome.bg използва бисквитки. Използвайки този сайт, Вие приемате използването на бисквитки.    Научете повече >>