Вълнени чехли и пантофи

13 Продукти
1-13 от 13 продукта

Представяме Ви специално селектирани домашни чехли и домашни пантофи от фина мериносова вълна. Всички продукти за краката от каталога на Primo Home са изработени от естествени материали, които са безспорно най-добрият избор за домашни вълнени пантофи и чехли.

По-голяма част от вълнените чехли и пантофи са направени от 100% висококачествена мериносова вълна. Предлагаме и модели, които са съчетание между вълна мерино и луксозната камилска вълна. Те се отличават с изключителна мекота при допир с кожата.

Осигурете си неповторимо усещане за топлина, удобство и спокойствие у дома с чехлите и пантофите от мериносова и камилска вълна.

След дългия и уморителен ден навън единственото, от което се нуждаете, когато се приберете у дома е да се чувствате уютно, комфортно и спокойно. За да постигнете това, изберете вълнени чехли и вълнени пантофи от мериносова и камилска вълна. Когато ги обуете на краката си усещането за мекота, толина и релакс е напълно завладяващо.

Домашните чехли и пантофи от мериносова вълна ще ви помогнат да се насладите на топли и сухи крака. Естествената мериносова вълна е изключително дишаща материя, която не позволява краката да се запарват и изпотяват, дори и ако чехлите и пантофите са обути на бос крак или сте с чорапи от изкуствен материал.

Много често усещането, че Ви е студено идва от студените крака. С пантофите и чехлите от естествена вълна краката Ви ще са топли и сухи. Така цялото Ви тяло ще е има усещане за приятна топлина, което ще Ви помогне да се отпуснете и да релаксирате у дома. Приятното чувство за спокойствие и релакс, когато сме в собствения си дом е част от по-доброто качество на живот, към което всички се стремим.

Предимствата на домашни чехли и домашни пантофи от мериносова вълна са:

  • Домашните чехли и пантофи от нашия каталог са изработени от 100% висококачествена мериносова вълна
  • Някои от моделите с в комбинация с луксозна камилска вълна или с лен
  • Вълната мерино има силно терморегулиращ ефект, което позволява през студените месеци вълнените чехли и пантофи да топлят на краката, а през летния период да проветряват и да охлаждат ходилата
  • Домашните чехли и пантофи от мериносова вълна поддържат оптимална топлина, което не позволява на краката да се запарват и изпотяват
  • Пантофите и чехлите за дома от вълна мерино, благодарение на своята терморегулираща функция не позволяват появата на неприятна миризма на краката и се определят като хипоалергенен продукт
  • Естествената мериносова вълна е антибактериална, което прави вълнените чехли и пантофи на Primo Home изключително подходящи за хора, чиито крайници се изпотяват непрекъснато (и често са студени и влажни)
  • Специфичната структура на влакната на мериносовата вълна я правят изключително лека (и пухкава), което е причина чехлите и пантофите от мерино да са изключително леки, без да боцкат и дразнят кожата или да натоварват глезените и краката
  • Нашите домашни вълнени пантофи и чехли притежават сертификати за качество: Oeko-Tex® Standard 100, Woolmark®
  • По време на обработката на мериносовата вълна, използвана за производството вълнените чехли и пантофи Primo Home, не са страдали животни

Домашните чехли и пантофи от мериносова вълна - изключително меки

Чехлите и пантофите от мериносова и камилска вълна са изключително меки, пухкави и комфортни. Вълната мерино е една от най-меките и фини разновидности на естествената вълна. Това придава на мериносовите чехли и пантофи невероятно мекота и приятно усещане при допир с кожата, без да "боцкат" и без да дразнят.
Това прави нашите вълнени пантофи и чехли от мериносова вълна подходящи дори за хора, чиито крака/ходила/стъпала са с по-чувствителна кожа. Материята е мека и лека, осигуряваща свобода на движенията.

Вълнени пантофи и чехли от мерино вълна - имат терморегулиращи функция

Нашите мерино пантофи и чехли се отличават хипоалергични свойства

Нашите домашни вълнени чехли и пантофи от мериносова и камилска вълна са подходящи за цялото семейство!

Имаме пантофки от 100% фина мериносова вълна за малките: Teddy. За да сте спокойни, че краката на децата винаги са топли и сухи!

Имаме пантофи от чиста мериносова или съчетана с камилска вълна за големите: Пантофи Merino Beige и Camel Bronz. Първите са за дамите, които търсят стилна и комфортна обувка и за дома, а вторите са за господата, които държат на високото качество.

Имаме чехли за тези, на които постоянно им е студено на краката: Мерино Beige, Graphite и Sand от 100% мериносова вълна.

Имаме чехли и за тези, на които им е постоянно топло на краката: Notra тъмно сиви и Notra светло сиви, и Honeycomb, изработени отново изцяло от естествени материали - мериносова вълна и лен.

И накрая да не забравим, всички ценители на неповторимата комбинация: вълна мерино + камилска вълна, която може да се открие в прекрасните чехли - Camel Beige и Camel Bronz!

Размерите на нашите вълнени домашни чехли и пантофи от мериносова вълна Изберете най-подходящия за вас размер от нашите топли и луксозно меки вълнени пантофи и чехли за дома от мериносова вълна:

Дамски вълнени чехли 36 - 37 размер, 38 - 39 размер, 40 - 41 р-р
Дамски вълнени пантофи 36 - 37 размер, 38 - 39 размер, 40 - 41 р-р

Мъжки вълнени чехли 40 - 41 размер, 42- 43 размер, 44 - 45 р-р
Мъжки вълнени пантофи 36 - 37 размер, 38 - 39 размер, 40 - 41 р-р

www.primohome.bg използва бисквитки. Използвайки този сайт, Вие приемате използването на бисквитки.    Научете повече >>