Съдове за готвене ЕМАЙЛ "GASTRO SERVING“

  • 29,00 лв. 29.00
  • с включено ДДС
Изберете продукт
Последни 2 бр.

Съдове за готвене ЕМАЙЛ "GASTRO SERVING“

- Тиган ЕМАЙЛ 18 см., 1 л.

- Съд без дръжки 8 см.

- Чиния ЕМАЙЛ 24 см.

- Чиния ЕМАЙЛ 22 см.

- Съд с дръжка ЕМАЙЛ 7 см. височина

Metalac има 60 годишна история, опит и традиции в производството на емайлирани стоманени съдове за готвене. Съдовете Metalac са познати в Европа като емайлирани съдове с най-високото качество. Те са част от домакинствата в повече от 25 страни. С качество, модерен дизайн и разнообразни форми печелят непрекъснато нови почитатели. Защо да изберем емайлирани съдове Metalac за готвене в нашия дом? Емайлираните съдове съчетават добрите и полезни традиции, утвърдени през годините в поколения домакинства, с модерния начин и усещане за живот, като са изработени в съвременни свежи дизайни и форми.

Как да съхраним и поддържаме нашите емайлирани съдове Metalac, за да ги използваме дълго време?

• Не бива да загрявате празен емайлиран съд - това може да повреди емайлираната повърхност

 • При използване на индукционни котлони, съдовете от емайлирано покритие се загряват много бързо, затова не ги оставяйте без надзор

• Ако се загрее празен съд изчакайте да се охлади преди да поставите студено в него, за да не се повреди емайлът

• Съдове с бакелитни или дървени дръжки не бива да се излагат на открит огън, защото са лесно запалими

• Стъклен и емайлиран капак с пластмасов захват и термометър не бива да се поставя във фурна.

 • Може да се почистват с всички налични препарати за миене на съдове, както и в съдомиялна машина . Ако по дъното на съда има загоряла храна, сипете топла вода и изчакайте, след което почистете с помощта на кухненска гъба

 • При натрупан котлен камък, използвайте разтвор 1: 1 вода и оцет, за по-лесно отстраняване

 • Не използвайте емайлираните съдове в микровълнови

 

ДОСТАВКА

Доставките на поръчките от сайта primohome.bg се извършват чрез куриерска фирма Еконт или Спиди до всяка точка на България. При попълване на данните за доставка, вие посочвате, дали искате пратката да се достави до Ваш адрес или до офис на куриерска фирма във Вашия град. 

За поръчки под 100 лв, цената на доставка ще бъде 7,00 лв.

Безплатна доставка

За поръчки над 100 лв., Вашата доставка е безплатна.

Срок на доставка 

За стоки, които са в наличност и сте избрали като метод на плащане наложен платеж, Вие ще получите Вашата пратка до 48 часа (1 - 2 работни дни) за поръчки, направени до 14:00 часа, след като сте я заявили през нашия сайт и сте получили потвърждение по e-mail.
В случай, че сте избрали като начин на плащане банков превод (за стоки на склад), Вашата пратка ще ви бъде доставена до 48 часа (1 - 2 работни дни), след като сме получили Вашето плащане на нашата банкова сметка.

*Не се извършват доставки в неделя и на официални празници. 

** При въвеждане на адреса за доставка е нужно да посочите етажа, до който искате да бъдат доставени продуктите в определено за това поле. В противен случай куриерът има право да извършва доставката до сградата, посочена като адрес за доставка. 

Неуспешна доставка 

В случая на неизвършена доставка при първи опит, втория опит за доставка не се плаща. Ако получателят не е на адрес, и вторият опит на доставка също е неуспешна, пратката се пренасочва в най-близкия офис на куриерската фирма. Срокът за вземане на пратка от офис е 7 календарни дни. Молим да имате предвид, че при съхраняване в офис на куриерска фирма за продукти с тегло над 5 кг се изчислява такса за магазинаж (освен в случай на безплатна доставка). 

Продукти с по-дълъг срок за доставка 

Срокът за доставка за ръчно изработените мериносови продукти е 3 до 5 работни дни.

Преглед при доставка 

Закупувайки стоки от сайта primohome.bg, Вие може да се възползвате от опцията Преглед при доставка. По този начин Вие може да извършите проверка на стоката преди заплащането й на куриера. Прегледът на стоката включва да установите, дали продуктите са доставени до Вас без да се нарушава целостта на опаковката им, на самите продукти, както и дали има някаква видима повреда при транспортирането им до Вас. 
В случай, че установите такава имате право на рекламация. За целта е необходимо да попълните протокол в присъствието на куриера, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковката й. Този протокол, наречен Ваучер за връщане ще Ви бъде предоставен от куриера, който доставя пратката. За повече информация прочетете нашите Общи условия.

ПЛАЩАНЕ


Методи за плащане

Може да платите поръчката си по следните начини: 

  • наложен платеж - директно на куриера, който Ви доставя пратката. 

Плащането по този начин може да се извършва както в брой, така и с банкова карта. 

  • по банков път 

Данните за плащане по банков път са както следва: 
Банка: Булбанк
Титуляр: Примо Хоум ЕООД
IBAN: BG81UNCR70001523264593
BIC: UNCRBGSF

Можете да платите с Вашата VISA, MasterCard, Maestro, Bcard, Diners Club/Discover, Borica

  • Плащане с кредитна/дебитна карта

 


 

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

www.primohome.bg използва бисквитки. Използвайки този сайт, Вие приемате използването на бисквитки.    Научете повече >>